افزایش چشمگیر بودجه صداوسیما در سال ۱۴۰۴؛ معادل ۱۰ وزارتخانه!

 

بودجه صداوسیما در سال ۱۴۰۴ به ۳۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که نسبت به بودجه ۲۴ هزار میلیارد تومانی این سازمان در سال جاری، رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد. این میزان بودجه معادل مجموع اعتبارات وزارتخانه‌های نفت، دادگستری، امور خارجه و میراث فرهنگی است و با بودجه وزارت جهاد کشاورزی برابری می‌کند.

علاوه بر بودجه اختصاص‌یافته از سوی دولت، صداوسیما حدود ۸ هزار میلیارد تومان نیز به عنوان درآمد پیش‌بینی کرده که مجموع اعتبارات این سازمان را به حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان می‌رساند.

در شرایطی که به دلیل کمبود بودجه:

-          یارانه بسیاری از دهک ها قطع شده،

-          دولت از مردم می خواهد که خانه های خود را 2 درجه سردتر کنند،

-           قطعی های مکرر و طولانی مدت برق، نه تنها نظم زندگی و آرامش مردم را مختل کرده، بلکه نانوایی ها، قصابی ها و بسیاری دیگر از کسبۀ و فروشندگان را به دلیل فساد مواد غذایی، به خاک سیاه نشانده است،

-           قادر به مرمت مدارس و ساختمان های فرسودۀ دولتی نبوده و این ساختمان ها هر روز در حال تخریب و آوار بر سر آحاد جامعه هستند،

-           راه ها و جاده های نا امن در سراسر کشور، همه روزه قربانی می گیرد،

-           و ...؛

بله در چنین شرایطی که جان و مال مردم هر روز «به دلیل کمبود بودجه» در خطر نابودی است، حکومت نه تنها بودجه های عظیم نظامی برای تحکیم خود و سرکوب مردم، صرف می کند؛ بلکه با دست و دلبازی تمام برای تکثیر ایدئولوژی ارتجاعی و فاشیستی خود و تحمیق توده ها، بودجه های کلان را به صدا و سیما اختصاص می دهد!

ادامه حیات جمهوری اسلامی، یعنی هر روز بیشتر به قهقرا رفتن آزادی و معیشت آحاد جامعه!

٢٠ فوریه ٢٠٢۵

برگرفته از تلگرام هشت مارس

hashtemars@