دونالد ترامپ مخالفان سقط جنین را عفو کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا ۲۳ نفر از مخالفان سقط جنین را که به دلیل مسدود کردن ورودی‌های کلینیک‌های زنان محکوم شده بودند، عفو کرد.

ترامپ همچنین در سخنرانی های انتخاباتی خود آشکارا و مفتخرانه، با رویکردی به شدت جنسیت زده، از ضدیت با کوئیر ها و سرکوب گرایشات مختلف جنسی، سخن گفت.

با روی کار آمدن ترامپ در ایالات متحده و قدرت گیری احزاب راست در اروپا، زنگ خطر رشد راسیسم و فاشیسم در سطح جهان، بلندتر از پیش به صدا درآمده است. زنستیزی و کنترل بدن زن، یکی از بارزترین ویژگی های قدرت های راست و ارتجاعی است که در نبود یک آلترناتیو قدرتمند انقلابی، به خود اجازۀ جولان دادن و پیشروی در سیاست جهانی را می دهد.

مبارزه با زنستیزی، جدا از مبارزه با راسیسم و فاشیسم در سراسر جهان نیست و این وظیفۀ زنان در همبستگی با سایر اقشار ستمدیده و زحمتکش است که هوشیارانه در صفی متحد علیه زنستیزی، راسیسم و فاشیسم مبارزه کنند.

 

٢۶ ژانویه ٢٠٢۵

برگرفته از تلگرام هشت مارس

hashtemars@