zan_dem_iran@hotmail.com   یاد رفیق آذر درخشان فعال جنبش کمونیستی و جنبش زنان گرامی باد     Womens of 8 March Organization (Iran, Afghanistan)
   
Monday 1st of June 2020
  Nederland   terug
Protesteer-Zarif23juni2016

Protesteer tegen de komst naar Nederland van Mohammed Javad Zarif, een vertegenwoordiger van het onderdrukkende en misogynistische regime van de Islamitische Republiek van Iran

Deze belangrijke vertegenwoordiger van het theocratische regime in Iran en de eerste Islamitische Staat (IS) in het Midden-Oosten komt naar Nederland om de nauwelijks verholen politieke relaties tussen de Islamitische Republiek Iran en de imperialisten te versterken, o.a. door een belofte van trouw en dienst door het Iraanse regime aan alle destructieve en plunderende plannen van wereldmachten.

Zarif is een vertegenwoordiger van de Iraanse regime. Hij komt naar Nederland om nieuwe contracten te tekenen en om het opleggen van een neoliberaal economisch beleid te versterken, overeengekomen tussen de Islamitische Republiek van Iran en de imperialisten om de armoede en miserie van de bevolking van Iran te vergroten, waarbij de onderdrukking van vrouwen versterkt wordt en het vuur van de uitgeputte arbeiders uitgedoofd wordt. Deze contracten vertegenwoordigen niet alleen een alliantie met de overheid die het record houdt op het aantal executies in de moderne wereld, maar vormen ook een bevestiging van alle misdaden van dit regime in de 37 roemloze jaren van haar bestaan.

Terwijl de imperialisten het regime van de Islamitische Republiek van Iran als een nieuwe bondgenoot aannemen in de regio, zal de meerderheid van het Iraanse volk nooit de druk van het verplichte “hejab” vergeten of vergeven; net als de honderden middeleeuwse wetten; de verminkende zuuraanvallen op vrouwen die “anti-hejab” zouden zijn; de eindeloze vervolgingen, martelingen en genocide; het uitmoorden van duizenden communistische, revolutionaire en progressieve politieke gevangenen in 1981 en 1987; de bloedige onderdrukking van Turkmenen en Koerden; de onderdrukking van de sociale bewegingen en protesten van vrouwen, arbeiders, studenten, leerkrachten en onderdrukte nationaliteiten, en de arrestaties en martelingen van activisten in deze bewegingen; het kidnappen en vermoorden van dissidenten en schrijvers en bloggers, executies van homoseksuelen, religieuze minderheden en jonge mensen uit de lagere klassen … en dit alles werd gedaan in naam van de Islamitische Sharia-wetgeving.

Wij roepen alle vrijheidminnende en vrouw en mannen op om zich bij ons aan te sluiten om een stem te geven aan de onderdrukte Iraanse vrouwen!

Sta ons bij om de reactionaire link af te wijzen tussen de Islamitische Republiek van Iran en imperialisme, die enkel de basis van het Islamitisch fundamentalisme en het imperialisme nog zal versterken en zal leiden tot meer onderdrukking en meer gevangenzettingen voor meer mensen in Iran en in de wereld!

Sta ons bij om bloot te leggen hoe de Nederlandse imperialisme zich gaat verenigen met het onderdrukkende Iraanse regime, enkel en alleen om meer politieke en economische voordelen te vergaren.

Sluit je bij ons aan om het masker van “Mensenrechten en Democratie” van de imperialisten af te rukken en om te schreeuwen dat al hun claims gewoon een misleiding zijn om meer winst te behalen.

Wees verenigd in een internationale strijd om de omverwerping van de Islamitische Republiek van Iran en zijn imperialistische bondgenoten te versnellen en om een nieuwe samenleving op te richten, die volledig vrij is van onderdrukking en exploitatie.

Beweeg hemel en aarde om de samenwerking en medeplichtigheid bloot te leggen van de Europese imperialisten en de Islamitische Republiek van Iran.

8 maart Vrouwen Organisatie (Iran - Afghanistan) Juni 2016

www.8mars.com / 8marchnl@gmail.com

 
 تعداد صفحه: 3  تعداد رکورد: 51  صفحه: 1 1    2    3   
 
  سازمان زنان 8 مارس (ايران - افغانستان)  © *** 2020 - 1998   8mars.com   *** استفاده از مطالب سايت هشت مارس با ذکر ماخذ آزاد می باشد٠